Uniunea Europeana Guvernul Romaniei POS Mediu Consiliul Judetean Covasna Instrumente structurale
Managementul adecvat al ariilor naturale protejate Munţii Bodoc-Baraolt, Dealul Ciocaş - Dealul Viţelului, Tinovul Apa Roşie, Tinovul Apa Lină-Honcsok, Oltul Superior, Râul Negru, Ciomad-Balvanyos şi Mestecănişul de la Reci

C.J.P.N.S.

Pagina: [1] [2]

Protecţia datelor2018-05-31

Prelucrarea și protecția datelor cu caracter personal la C.J.P.N.S.

Notă de informare privind prelucrarea datelor cu caracter personal

REGULAMENT (UE) 2016/679

Cerere pentru exercitarea dreptului de acces

Cerere pentru exercitarea dreptului de opoziție

Cerere privind portabilitatea datelor personale

Cerere privind rectificarea datelor personale

Cerere privind restricționarea datelor cu caracter personal

Cerere privind ștergerea datelor personale


 

DATE DE CONTACT

CJPNS

520003, Str. Gábor Áron, nr. 1

mun. Sfântu Gheorghe, jud. Covasna

 

Responsabil cu protecția datelor cu caracter personal

tel.: 0799 800 023

E-mail: papendre@natcov.ro

 

ANSPDCP – Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal

B-dul G-ral Gheorghe Magheru 28-30

Sector 1, cod poștal 010336

București, România

+40.318.059.211

+40.318.059.212

E-mail: anspdcp@dataprotection.ro

https://www.dataprotection.ro/

 

Pagina: [1] [2]
Calendar noutăți
Meteo
Link-uri utile
Proiect cofinantat din Fondul European pentru Dezvoltare Regionala.
Pentru informaţii detaliate despre celelalte programe cofinanţate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitaţi www.fonduri-ue.ro
Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României